STØKoud

Ben je aan het einde van je studie, heb je geen tijd meer om full-time STUKker te zijn maar wil je STUK nog niet helemaal achter je laten? Wordt dan reünist bij STØKoud! Op deze manier blijf je laagdrempelig in contact met de mensen met wie je lid was. Dit gebeurt door middel van eigen activiteiten, maar reünisten kunnen ook naar een aantal STUK-borrels per jaar, soms een feestje en natuurlijk naar de voorstellingen van STUK, met korting! Als bonus zijn reünisten ook welkom bij dies- en lustrumactiviteiten wat natuurlijk ideaal is voor dit verenigingsjaar! STØKoud wordt mede mogelijk gemaakt door het reünistenpanel. Het gehele beleid is hier te vinden.

Je kunt lid worden van STØKoud nadat je je lidmaatschap bij STUK hebt opgezegd. Dit gebeurt niet automatisch. Op dit moment zijn de inschrijvingen voor STØKoud nog niet open, maar je kunt alvast hier je interesse opgeven zodat we je kunnen blijven updaten. Zo kun je blijven genieten van al het fijne dat STUK en STUKkers te bieden hebben!

Enthousiast? Geef je interesse op via het onderstaande formulier via het onderstaande formulier. Het reünistenpanel is verder bereikbaar op stokoud@stvstuk.nl.