Aankomende voorstellingen

17 en 18 januari 2020: Lief!

Lief! wordt een poëtische voorstelling waarin niets anders telt dan de liefde. In onze prestatiegerichte samenleving zijn we zo verhard geworden dat we soms vergeten elkaar eens een kopje thee te geven, een liefdesbrief te schrijven of voor iemand op te staan in de trein. De voorstelling zal een aaneenschakeling zijn van gedichten, lieve daden, monologen, liefdesliedjes, knuffels en liefdesbrieven waarmee we het publiek doen ontroeren en tegelijkertijd misselijk maken.

Deze groep repeteert op donderdagavonden van 19:00 tot 21:30.

Regisseur: Anna Perfors

1 en 2 mei 2020: Midjaarstuk

De titel, inhoud en regisseur van dit stuk zijn nog niet bekend.

Deze groep repeteert op vrijdagavonden van 17:30-19:30

8 en 9 mei 2020: De Gelaarsde Poes

De Gelaarsde Poes is een muzikale parodie op het sprookje ‘De Gelaarsde Kat’, geschreven door Don Duyns. Als molenaarszoon Jaap alles kwijtraakt, kan hij nog maar op één vriend vertrouwen: zijn Gelaarsde Poes. Samen trekken ze door het dwergstaatje Biechtenstein, op zoek naar eten en werk. Door de slimme en onnavolgbare streken van Poes weten de twee in no time het vertrouwen van de koning te winnen en zich een plek aan het hof te verwerven. Maar is alles wel zo mooi als het lijkt? Is prinses Wendy zo lief als ze er uit ziet? Kan een monster ook een muis zijn? En hoeveel levens heeft een kat eigenlijk?

Deze groep repeteert op vrijdagavonden van 19:30 tot 22:30.

Regisseur: Iris van den Berg

5 en 6 juni 2020: Tweede halfjaarsstuk

De titel, inhoud en regisseur van dit stuk zijn nog niet bekend. Het stuk zal door een lid van STV STUK geregisseerd worden.

Deze groep repeteert op donderdagavonden van 19:00 tot 21:30.

Regisseur: Jij misschien? Stuur een mailtje naar productie@stvstuk.nl!

12 en 13 juni 2020: Face Reality

Studenten groeien op in een wereld vol keuzes. Een verschrikkelijk groot palet aan keuzes, waarbij de druk steeds hoger wordt. Hoe ga je om met deze druk? En welke keuzes maak je? Wie stel je teleur als je een bepaalde keuze maakt? En kan je wel alles tegelijk kiezen?

Als je de ene keuze maakt, sluit je de andere keuze uit. En stel je dan ook nog eens voor dat je iets daardoor zou missen. Door al deze vragen verdoven we, blussen we uit of rennen we de marathon om alles te kunnen bijbenen. Hoe geef je gehoor aan een thematiek die in je eigen leven speelt? En hoe geef je andere mensen inzicht van andere generaties of medestudenten in wat er bij jou leeft?

Deze groep repeteert op woensdagavonden van 19:00 tot 22:00.

Regisseur: Sanny Kemp