Aankomende voorstellingen

Houd deze pagina in de gaten voor aankomende voorstellingen. Op zoek naar de kaartverkoop? Die vindt u op stvstuk.nl/winkel!
Hieronder vindt u de voorstellingen die nu op de planning staan. 

Meldt u hier aan voor onze mailing list, zodat u bericht krijgt wanneer de kaartverkoop van onze voorstellingen begint:
https://forms.gle/mxDTC2jCLBDW52qj6

Aankomende voorstellingen

27 & 28 januari – Analemma

‘Analemma’ is de eerste voorstelling van STUK in het verenigingsjaar 2022-2023. Dit lidstuk geregisseerd door Kasper en Lisanne brengt een ode aan het mensen kijken, aan het feit dat onze levens uiteindelijk allemaal hetzelfde zijn in de kern.

‘Analemma’ gaat over een meisje dat in het midden van een plein een boek zit te lezen. Ondertussen wordt het publiek meegezogen in het leven van alle passanten die het meisje wel of niet aanspreken. Naarmate de tijd verstrijkt, lijkt alles zichzelf te herhalen, met steeds andere in het middelpunt. Wie is nu wie? En wat maakt dat uit?

‘Analemma’ is een lief en gegrond stuk met korte dialogen en charmante vertellers. Kasper en Lisanne zien in het stuk een kans om tegenlicht te bieden aan het dagelijkse nieuws en je via de mensen om je heen weer te leren genieten van het leven. ‘Analemma’ verleidt je om even mee te dromen met de spelers en haar makers.

Regie: Kasper Nooteboom en Lisanne Pol

24 & 25 maart – Free

‘Free’ is de eerste lustrumvoorstelling van STV STUK. STUK bestaat in maart 5 jaar en dat vieren we met de musical ‘Free’. De musical ‘Free’ gaat over een groep jonge hippies die leven op een creatieve broedplaats in de VS. Op dat moment is de VS in oorlog en worden jongen mensen gemobiliseerd om te vechten aan het front. Nadat één van de hippies verliefd wordt op een bezoekster van een feest, zorgt dat ervoor dat iedereen genoodzaakt is na te denken over hun idealen; waar staan wij voor en welke rol willen wij in deze wereld innemen?

De thema’s die in de lustrumvoorstelling ‘Free’ aan bod komen, zijn ook nu nog actueel. Het stuk gaat o.a. over dilemma’s over autonomie op het gebied van liefde en drugs. Maar ook over grotere idealen zoals lichamelijke integriteit, demonstratierecht en progressiviteit vs. conservatisme.

‘Free’ speelt op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart 2023 in ZIHMIC Zuilen. Bent u erbij om samen met STUK haar eerste lustrum te vieren?

Regie: Robert Tatsis

Kaarten zijn nu beschikbaar via de winkel. 

28 & 29 april – De Ceremonie

Meer informatie volgt!

12 & 13 mei – De Menaechmi

Meer informatie volgt!

26 & 27 mei – Twee Violen en een Trommel en een Fluit

Meer informatie volgt!

2 & 3 juni – (DIS)ORDER

Meer informatie volgt!

Andere voorstellingen komend jaar

Verdere voorstellingen voor seizoen 22/23 zijn nog niet bekend.