Aankomende voorstellingen

26 & 27 september: STUCK on the Beach!

STUCK on the Beach! zal zich afspelen op een tropisch eiland gelegen in het altijd zonnige zuiden. Hier zullen vijftien kandidaten worden achtergelaten en alles eraan doen om eliminatie te voorkomen in deze mysterieuze strijd, met hun voeten in het zand en een piña colada in de hand.

Regisseurs: Margo van Hilvoorde en Samuel Spithorst

3 & 4 oktober: Face Reality

Studenten groeien op in een wereld vol keuzes. Een verschrikkelijk groot palet aan keuzes, waarbij de druk steeds hoger wordt. Hoe ga je om met deze druk? En welke keuzes maak je? Wie stel je teleur als je een bepaalde keuze maakt? En kan je wel alles tegelijk kiezen?

Als je de ene keuze maakt, sluit je de andere keuze uit. En stel je dan ook nog eens voor dat je iets daardoor zou missen. Door al deze vragen verdoven we, blussen we uit of rennen we de marathon om alles te kunnen bijbenen. Hoe geef je gehoor aan een thematiek die in je eigen leven speelt? En hoe geef je andere mensen inzicht van andere generaties of medestudenten in wat er bij jou leeft?

Regisseur: Sanny Kemp

30 & 31 oktober: De Gelaarsde Poes

De Gelaarsde Poes is een muzikale parodie op het sprookje ‘De Gelaarsde Kat’, geschreven door Don Duyns. Als molenaarszoon Jaap alles kwijtraakt, kan hij nog maar op één vriend vertrouwen: zijn Gelaarsde Poes. Samen trekken ze door het dwergstaatje Biechtenstein, op zoek naar eten en werk. Door de slimme en onnavolgbare streken van Poes weten de twee in no time het vertrouwen van de koning te winnen en zich een plek aan het hof te verwerven. Maar is alles wel zo mooi als het lijkt? Is prinses Wendy zo lief als ze er uit ziet? Kan een monster ook een muis zijn? En hoeveel levens heeft een kat eigenlijk?

Regisseur: Iris van den Berg