Het Bestuur

Huidig bestuur

Bestuur VI der STV STUK
“Samen STUK, samen thuis.”

Staand v.l.n.r.: Thomas, Annelot, Lise, Sarah, Tijmen
Liggend: Chérie

Voorzitter: Chérie de Blois
Chérie (zij/haar) is de voorzitter van STUK. Als voorzitter is er voor Chérie niet één duidelijke portefeuille. In de goed geoliede machine van bestuur VI zal zij overzicht houden en af en toe de boel wat aanzwengelen als het vast dreigt te lopen. Zo kan zij mede-bestuursleden ontlasten door als vliegende kiep op te treden. Ook zal zij vergaderingen leiden en het woord voeren namens de vereniging en/of het bestuur wanneer dat nodig is.

Met een lengte van 1,71 m is Chérie officieel de kleinste van bestuur VI. Ondanks haar lengte is zij verder prima in staat om nog een beetje autoritair over te komen in haar bestuur en ook op haar werk. Chérie staat namelijk twee dagen per week voor de klas in het basisonderwijs. Daarnaast probeert zij dit jaar haar master Onderwijswetenschappen af te maken. Mocht je daarom eens je prikkelende mening over het onderwijssysteem willen delen, kun je altijd bij haar aankloppen! Verder heeft Chérie een grote liefde voor slechte reality-series, koken en puzzelen. Ben je dus op zoek naar een breincel-dodende Netflix-serie, lekker recept of puzzel van 1000 stukjes, mag je altijd een praatje met haar maken. Pas alleen op dat je haar niet te lang aan de praat houdt! Chérie vindt het namelijk behoorlijk lastig om op tijd naar huis te gaan als ze een te gezellig gesprek heeft. Gelukkig gebruikt Chérie dit enthousiasme dan ook om er een spetterend nieuw STUK-jaar van te maken!

Secretaris: Sarah Walraven
Sarah (zij/haar) is dit jaar de secretaris van STUK. Dit houdt in dat ze verantwoordelijk is voor ongeveer alles wat getypt moet worden, waaronder het schrijven van de ledenmails, het notuleren van vergaderingen en ALV’s en het bijhouden van de mailbox. Ook zal ze meerdere commissies bijzitten en is ze verantwoordelijk voor al het ledencontact, dus voor vragen of opmerkingen mag je haar altijd mailen!

Sarah is met haar 21 jaar de bestuursbaby van bestuur VI, maar ondanks dat voelt ze zich heel vaak ook de mama van de groep. Ze studeert Pedagogische Wetenschappen aan de UU en heeft afgelopen jaar een minor Journalistiek gedaan, waar ze geleerd heeft haar schrijfskills naar een hoger niveau te tillen. Wanneer je Sarah in het wild spot, is de kans heel groot dat ze een koptelefoon op heeft. Als er namelijk één ding is wat ze het allerliefste doet (naast toneel spelen) is het muziek luisteren. Er zijn weinig nummers die Saar niet mee kan zingen en dat doet ze dan ook maar al te graag! Daarnaast is ze er altijd voor in om een gezellig praatje te maken. Tijdens het kletsen zul je dan vast als snel horen waar ze vandaan komt, want bij deze trotse Rotterdamse komt haar accent af en toe nog wel eens naar boven. Verder is ze groot fan van de Zumbalesjes op Olympos, (dus mocht je nog een sportbuddy zoeken, kan je haar altijd aanspreken), heeft ze een verslaving aan wasverzachter kopen (de teller staat nu op 14 flessen) en kijkt ze er vooral heel erg naar uit om komend jaar secretaris te mogen zijn!

Penningmeester: Annelot Pruijn 
Annelot (zij/haar) is de penningmeester van bestuur VI. Zij is dit jaar verantwoordelijk voor al het geld wat in en uit onze mooie vereniging gaat om ervoor te zorgen dat het weer een fantastisch STUK jaar wordt!

Annelot was voor dat ze solliciteerde voor bestuur nog maar 1 jaar lid van STUK, maar toch al helemaal overtuigd over al het moois wat deze vereniging te bieden heeft. Ze voelde zich als nieuw lid meteen met open armen ontvangen en zet zich daarom ook zo graag in voor STUK. Naast bestuur zijn, is Annelot ook nog bezig met haar master Artificial Intelligence. Geen zorgen hoor, Annelot zal geen AI’s maken die de wereld overnemen (dat is natuurlijk veel te moeilijk 😉 ). Ze woont ondertussen anderhalf jaar in Utrecht, maar heeft daarvoor haar bachelor in Maastricht gedaan.
Alhoewel haar ouders beiden Nederlands zijn, is ze opgegroeid in Grimbergen, dat ken je misschien van het bier (ironisch genoeg mag ze dat zelf niet drinken). Annelot is in haar vrije tijd graag bezig met dansen, toneel (uiteraard), zingen en op andere manieren creatief bezig zijn. Ook vindt ze het leuk om veel tijd door te brengen met haar vrienden en staat ze altijd klaar voor een gezellig gesprek, dus aarzel niet om haar aan te spreken! Ze kijkt enorm uit naar dit STUK-jaar en ze hoopt jij ook!

Commissaris Extern: Lise Verhagen 
Lise (zij/haar) is de commissaris Extern van STUK. Dat betekent dat zij ervoor zorgt dat er geld is voor alle producties en cursussen, door middel van fonds- en subsidieaanvragen. Daarnaast legt Lise contact met externe partijen die wat voor STUK kunnen betekenen en houdt zij de instagrampagina’s up to date. Sinds dit jaar is er ook een interne instagrampagina voor leden. Als laatst is Lise verantwoordelijk voor promotie rondom de voorstellingen, voor de posters, programmaboekjes en sociale media posts.

Lise is de enige in het bestuur die dit jaar niet studeert. Maar haar planning skills heeft ze ervoor gezorgd dat ze net klaar is met haar Bachelor Sociale Geografie en Planologie en dat ze volgend jaar een master gaat doen. Wat voor master het wordt, dat weet ze nog niet, want niet alleen Sociale Geografie vindt ze interessant, ook fotografie is ze dol op. Stiekem vindt ze het dan ook erg jammer dat ze dit jaar de fotocommissie enkel mag bijzitten. Naast fotografie-fan, is Lise groot PSV-fan, gek van reizen en dol op bier. Om de bierbuik te voorkomen, rent Lise graag een rondje door haar mooie wijk Lombok en zwemt ze sinds kort ook baantjes op de vroege ochtend. Naast haar bestuursjaar, werkt Lise bij een ruimtelijk adviesbureau. Hier geeft ze bodemadvies aan bedrijven of rijdt ze rondjes door regio Almere om grondwaterstanden te meten. Als ze niet bezig is met STUK of werk, spreekt Lise graag af met vrienden, voor een leuk feestje of voor Brabantse gezelligheid. Als vierdejaars STUKker heeft Lise er heel erg veel zin in om met al haar liefde voor STUK, STUK nog meer op de kaart te zetten komend jaar! Van Sarah moest ik hierbij zetten dat ik uit Brabant kom, maar dat had je al wel gehoord toch?

Commissaris Productie: Thomas Arnoldussen 
Thomas (hij/hem) is commissaris productie van STUK. Dat betekent dat hij samen met Tijmen verantwoordelijk is voor alles rondom producties. Hij is vaak te vinden bij STUK borrels en houdt wel van een babbel dus mocht je vragen hebben over producties spreek hem vooral aan of stuur een mailtje naar productie@stvstuk.nl

Thomas is met 26 jaar de oudste van het bestuur en brengt daarmee ook een hoop levenservaring in de mix! Van al zijn uiteenlopende hobby’s is muziek toch wel een van zijn favorieten. Daarom is hij ontzettend blij dat er dit jaar een musical op de planken komt te staan bij STUK! Hij probeert altijd humor in het gesprek te brengen (of de humor aanslaat is een ander verhaal) maar voor meer serieuze zaken weet hij ook altijd wel een luisterend oor te bieden. Serieus of niet, Thomas heeft er super veel zin in om er een muzikaal goed STUK jaar van te maken!

Commissaris Productie: Tijmen van Nieuwkerk 
Tijmen (hij/hem; die/hun) is commissaris productie van STUK. Samen met Thomas is hij
verantwoordelijk is voor alle zaken rondom de producties. Tijmen is enthousiast over alles
rondom theater en staat voor je klaar om al je met al je vragen en ideeën over de producties
te helpen.

Tijmen is sinds september 2019 STUK-lid en heeft sinds de tijd van allerlei soorten
commissies een beetje kunnen proeven, maar is bovenal het meest gedreven door de kick
van het meewerken aan een productie. In zijn vrije tijd is hij een muziekliefhebber met een passie voor geluiden van bands met zo raar mogelijke namen en heeft hij een grote liefde voor allerlei soorten verhaalvertelling, kunst en andere dingen waarmee hij uren mee vol kan
praten. Maar zijn eerste liefdes zijn, als aardwetenschapper, stenen. Dus als je graag wil
praten over die rare film die je laatst gezien hebt, wat je favoriete King Gizzard & the Lizard Wizard album is of over die coole steen die je onderweg naar de borrel op de grond hebt gevonden; Tijmen is altijd wel bij voor een praatje. Met enorm veel enthousiasme staat
Tijmen voor jullie klaar om er een fantastisch STUK jaar van te maken!

Oud-besturen

Bestuur V der STV STUK
"Een STUKje opgroeien."

Staand v.l.n.r.: Maria, Rik, Alyza, Sterre en Saf
Liggend: Tim
Foto: Minke Bol

Voorzitter: Tim Mulder
Secretaris: Alyza Dikilitas
Penningmeester: Sterre Zwaanenburg
Commissaris Productie: Maria de Hoogh en Rik America
Commissaris Extern: Saf Kempers

Bestuur IV der STV STUK
"Aan één STUK door."

Bestuur4
V.l.n.r.: Inge, Anna, Margo, Bauke en Coen

Voorzitter: Bauke Kniestedt
Secretaris: Inge Versteeg
Penningmeester: Coen Kenter
Commissaris Productie: Anna Perfors
Commissaris Extern (september 2020 – januari 2021): Margo van Hilvoorde

Bestuur III der STV STUK
"Hou het heel!"

bestuur3
Staand v.l.n.r.: Rick, Andrea, Leanne en Kasper
Liggend: Inge
Foto: Bas Cornelissen

Voorzitter: Leanne Heuwekemeijer
Secretaris: Andrea de Vries
Penningmeester: Kasper Nooteboom 
Commissaris Extern: Rick Morssink
Commissaris Productie: Inge Haselager

Bestuur II der STV STUK
''Nog een stukkie!''

V.l.n.r.: Samuel, Heleen, Sophia, Jaap en Jo anne
Foto: Kasper Nooteboom

Voorzitter: Sophia Gelpke
Penningmeester: Jaap Kruijt
Secretaris: Heleen Molthoff
Vice-voorzitter
: Samuel Spithorst
Commissaris Productie: Jo anne van den Bergh

Bestuur I der STV STUK
''Maak het STUK!''

Eerste bestuur der stv STUK
V.l.n.r.: Jaap, Heleen, Jo anne, Emma S, Sophia, Emma B, Samuel

Voorzitter: Sophia Gelpke
Penningmeester: Jaap Kruijt
Secretaris: Emma Blad
Vice-voorzitter
: Emma Somsen
Commissaris Extern
: Heleen Molthoff
Commissaris PR
: Samuel Spithorst
Commissaris Productie: Jo anne van den Bergh