Het Bestuur

Huidig bestuur

Bestuur V der STV STUK
“Een STUKje opgroeien.”

Staand v.l.n.r.: Maria, Rik, Alyza, Sterre en Saf
Liggend: Tim
Foto: Minke Bol

Voorzitter: Tim Mulder
Tim (hij/hem) is de voorzitter van STUK. Als voorzitter is er voor Tim niet één duidelijke portefeuille. In de goed geoliede machine van bestuur V zal hij overzicht houden en af en toe de boel wat aanzwengelen als het vast dreigt te lopen. Zo kan hij mede-bestuursleden ontlasten door als vliegende kiep op te treden. Ook zal hij vergaderingen leiden en het woord voeren namens de vereniging en/of het bestuur wanneer dat nodig is.

Tim is sinds vorig jaar lid van STUK, maar zet zich vanaf het begin al graag vol in voor al het moois wat STUK te bieden heeft. Naast zijn passie voor de diepblauwe STUK kleur is Tim ook nog wekelijks terug te vinden in Appie blauw als groenteman. Tijdens zijn studie Kunstmatige Intelligentie heeft hij geleerd dat er niks gaat boven de onvoorspelbaarheid en diepgang van de mens (in tegenstelling tot computers). Na uren en uren programmeren, gooit hij het dit jaar over een heel andere boeg. Hij is namelijk bezig met een minor Conflict Studies. Hij vindt niks heerlijker dan urenlang praten over van alles wat los en vast zit. Negen van de tien keer weet hij het onderwerp (dat onschuldig begon) terug te brengen naar auto’s. De consequentie van deze extreme praatliefde is dat een telefoongesprek met Tim, hoe simpel de vraag ook, meestal minimaal 45 minuten duurt. Als hij eindelijk uitgepraat is stort hij het liefst neer op een lekkere stoel of bankje in de zon, met een goed boek en een perfect gezette cappuccino in de andere hand. Voel je vooral vrij om Tim aan te spreken, hij is altijd in voor een kop thee of koffie om alle (on)belangrijke (levens)zaken door te spreken.

Secretaris: Alyza Dikilitas
Alyza (zij/haar) is de secretaris van STUK. 
Dat betekent dat zij verantwoordelijk is voor het notuleren van vergaderingen, de mailbox bijhouden en natuurlijk de ledenmails sturen (oftewel alles wat getypt moet worden)! Ook zal ze verantwoordelijk zijn voor het contact met alle lieve STUKkers, dus als je met iets zit mag je altijd appen of mailen naar bestuur@stvstuk.nl!

Alyza is met haar 19 jaren jong de bestuursbaby, maar als je het haar vraagt toch vaak de wijste van het bestuur 😉 Alyza houdt onder andere van zingen, dansen, toneelspelen, schrijven en muziek maken, maar dit lijstje kan nog wel even doorgaan. Als ze niet bezig is met al haar hobby’s dan is ze in de kinderopvang te vinden, waar ze werkt als onderzoeker voor de UU. Met haar 1000 hobby’s en dingen te doen is Alyza vaak heel druk, maar dat vindt ze stiekem helemaal niet erg. Alyza vindt namelijk echt alles leuk, en vindt het heel moeilijk om nee te zeggen tegen leuke dingen. Voor echte diepe gesprekken over het leven en morele kwesties kan je overigens altijd bij Alyza terecht. Ze studeert namelijk Psychologie aan de UU en vindt het fijn om met mensen te praten over hun gevoelens (dat is immers veel makkelijker dan praten over je eigen gevoelens). Kortom, Alyza is super enthousiast over alles en zal dat enthousiasme dan ook gebruiken om haar taak als secretaris goed uit te voeren!


Penningmeester: Sterre Zwaanenburg
Sterre (zij/haar) is de penningmeester van STUK. Ze is niet zomaar een penningmeester, maar de eerste vrouwelijk penningmeester van STV STUK. Dit jaar zal zij al het geld in goede banen laten rollen. Sterre gaat aan de slag met het verder automatiseren van alle geldzaken, zodat er minder fouten worden gemaakt. Verder zal Sterre iedereen achter zijn broek aan zitten met alle betalingsmailtjes, want hopelijk kunnen we dit jaar meer activiteiten doen! Het enige wat Sterre dit jaar niet gaat doen, in tegenstelling tot de vorige penningmeesters, is de IT kant van STUK. Sterre heeft namelijk het technische vermogen van een koe (zegt ze zelf 😉 )

Naast haar penningmeesterschap is Sterre ook de bakker van Bestuur V. Zo zorgt ze ervoor dat bijna elke vergadering wat lekkers op tafel staat. Sorry not sorry als de bestuurspakken aan het einde van dit jaar iets minder goed zitten. Als Sterre niet aan het bakken is dan is ze bezig met kletsen of zingen. Stil zijn kan ze dan ook niet zo goed, dus tijdens de vergadering praat ze er nog wel eens doorheen (sorry). Gelukkig kan ze haar zangkunsten kwijt bij het soulkoor waar ze naast haar bezigheden bij STUK in zingt. Daarnaast heeft Sterre een stiekeme obsessie met lama´s/alpaca´s. Waar een alpaca is, daar is Sterre. Deze grappige beesten zijn dan ook overal in haar huis te vinden. Sterre staat klaar om komend jaar er een fantastisch STUK jaar van te maken!


Commissaris Extern: Saf Kempers
Saf (hen/hun) is commissaris extern van STUK. Als commissaris extern heeft Saf allerlei taken. Zo zorgt hen ervoor dat er geld is voor alle producties en cursussen, door middel van fonds- en subsidieaanvragen. Daarnaast legt Saf contact met externe partijen die wat voor STUK kunnen betekenen en houdt hen de instagram pagina up to date met allerlei leuke posts voor de leden. Last but not least gaat Saf aankomend jaar de STUK podcast opstarten waarin er allerlei leden, feitjes en diepe gesprekken aan bod zullen komen.

Saf is pas een jaar lid van STUK maar al helemaal op hun plek. Al moet hen daarvoor wel het mooie Drenthe achter zich laten. Als Saf niet bezig is met het treinen tussen Drenthe en Utrecht dan is hen bezig met het schrijven van monologen en verhalen, bijvoorbeeld over onze geliefde voorzitter Tim. Ook is hen altijd in voor een gesprek over films en series, in het bijzonder ANNE+. Saf studeert namelijk media en cultuur aan de UvA. Verder speelt Saf aankomend jaar mee in Viral waar hen deels het script voor schreef. Vaste hobby’s en Saf zijn een mismatch, want elke week heeft hen wel weer een nieuwe hobby. Het enige waar Saf aan vasthoudt is dansen, al dan wel meerdere stijlen. Wekelijks kan je hen tussen de boekenkasten vinden bij Savannah Bay, de queer boekwinkel in Utrecht. Dus zoek je nog een leuke boekentip, trek dan vooral Saf even aan hun jasje. Al met al gaat Saf hun uiterste best doen om STUK op de kaart te zetten!

Commissaris Productie: Maria de Hoogh
Maria (zij/haar) is commissaris productie van STUK. Dat betekent dat zij samen met Rik verantwoordelijk is voor alles wat je maar kan bedenken rondom de producties. Ze zit bomvol enthousiasme en is super zorgzaam, dus als je vragen hebt spreek haar vooral aan of stuur een mailtje naar productie@stvstuk.nl

Maria is de planfan van het bestuur. Geef haar een schema met wat bijpassende kleurtjes en ze is helemaal gelukkig. In haar vrije tijd zit ze dan ook graag te doodelen in haar bullet journal terwijl ze naar een Harry Potter podcast luistert. Als ze geen planner in haar handen heeft, kan je deze religiewetenschapper in wording aantreffen met een vlogcamera voor d’r neus. Maria is namelijk dol op alles wat met film te maken heeft en uit deze liefde op haar YouTube kanaal. Ze maakt video’s over het studentenleven en wat daar allemaal bij komt kijken. Haar grote droom is om documentaires over religie te gaan maken. Val haar op een borrel dus gerust lastig met diepe vragen over het leven of de zin van het bestaan. Met een rugzak vol planskills, creativiteit en leergierigheid heeft Maria super veel zin om dit STUKjaar het jaar van ieders dromen te maken!

Commissaris Productie: Rik America 
Rik (hij/hem) is commissaris productie van STUK. Dat betekent dat hij samen met Maria verantwoordelijk is voor alles wat je maar kan bedenken rondom de producties. Als er iets is wat Rik leuk vindt, dan is het wel praten over de producties! Dus als je vragen hebt: spreek hem aan bij een borrel of stuur een mailtje naar productie@stvstuk.nl

Rik is een beetje het dromertje van het bestuur. Er vliegen altijd 1001 ideeën door het hoofd van deze vent. Als hij niet bezig is met het kijken naar bomen, is deze bioloog in the making te vinden in de bioscoop. Je kan hem dan ook geen groter plezier doen dan vragen naar waarom hij ecosystemen zo sick vindt of welke films hij deze week nou heeft gekeken. Wees wel gewaarschuwd dat je dat soort vragen niet moet stellen als je ergens heen moet, want onze Rik praat gerust een uur vol. Het is dan ook een hele opgave om zijn hersenkronkels te notuleren (sorry Alyza). Met een hoofd vol ideeën en een hart vol passie staat deze man te springen om er een episch STUK jaar van te maken!

Oud-besturen

Bestuur IV der STV STUK
"Aan één STUK door."

Bestuur4
V.l.n.r.: Inge, Anna, Margo, Bauke en Coen

Voorzitter: Bauke Kniestedt
Secretaris: Inge Versteeg
Penningmeester: Coen kenter
Commissaris Productie: Anna Perfors
Commissaris Extern (september 2020 – januari 2021): Margo van Hilvoorde

Bestuur III der STV STUK
"Hou het heel!"

bestuur3
Staand v.l.n.r.: Rick, Andrea, Leanne en Kasper
Liggend: Inge
Foto: Bas Cornelissen

Voorzitter: Leanne Heuwekemeijer
Secretaris: Andrea de Vries
Penningmeester: Kasper Nooteboom 
Commissaris Extern: Rick Morssink
Commissaris Productie: Inge Haselager

Bestuur II der STV STUK
''Nog een stukkie!''

V.l.n.r.: Samuel, Heleen, Sophia, Jaap en Jo anne
Foto: Kasper Nooteboom

Voorzitter: Sophia Gelpke
Penningmeester: Jaap Kruijt
Secretaris: Heleen Molthoff
Vice-voorzitter
: Samuel Spithorst
Commissaris Productie: Jo anne van den Bergh

Bestuur I der STV STUK
''Maak het STUK!''

Eerste bestuur der stv STUK
V.l.n.r.: Jaap, Heleen, Jo anne, Emma S, Sophia, Emma B, Samuel

Voorzitter: Sophia Gelpke
Penningmeester: Jaap Kruijt
Secretaris: Emma Blad
Vice-voorzitter
: Emma Somsen
Commissaris Extern
: Heleen Molthoff
Commissaris PR
: Samuel Spithorst
Commissaris Productie: Jo anne van den Bergh