Het Bestuur

Huidig bestuur

Bestuur IV der STV STUK
"Aan één STUK door."

Bestuur4
V.l.n.r.: Inge, Anna, Margo, Bauke en Coen

Voorzitter: Bauke Kniestedt
Bauke is 23 jaar oud en onze voorzitter. Bij de chemie kan hij zijn communicatieve talenten niet kwijt maar in deze functie zit hij helemaal op zijn plek. Hoewel Bauke altijd 10 dingen op handen heeft is hij altijd bereikbaar en in voor een goed gesprek. Zoals Bauke altijd claimt: ‘ Ik ben een gelukkig mens’. Bauke gaat zich tijdens zijn bestuursjaar storten op de professionalisering van de vereniging, het zelfeigenaarsschap binnen commissies aanwakkeren en het bewaken van een prettige sfeer zowel binnen bestuur IV als de vereniging zelf. Als Bauke niet bezig is met explosies in de zuurkast of bellend de avond achter zijn computerscherm doorbrengt is hij druk met zijn eigen duurzame kledingbedrijf STEDT of struint hij de terrassen af op zoek naar het bruine goud #debitterbalDe ALV is in zijn optiek de avond van het jaar, maar een moorddiner slaat hij zeker niet over. 

Secretaris: Inge Versteeg
Inge is met haar 20 jaren de jongste van dit bestuur maar dat weerhoudt haar zeker niet om haar taken als secretaris goed uit te voeren.
Ze is verantwoordelijk voor de ledenmails, de notulen en het contact met jullie, lieve STUKkers. Inge is verantwoordelijk voor zo’n beetje alles wat dit jaar getypt moet worden. Het LOI-kids typediploma dat ze op haar tiende heeft gehaald, komt dit jaar dus behoorlijk goed van pas. Inge is te herkennen aan haar korte haren en enthousiaste handbewegingen. Ze studeert rechten en leeft helemaal op als je iets vraagt over de wondere wereld van het goederenrecht (vooral doen dus!). Daarnaast houdt ze van bezig zijn met taal: lezen, schrijven, lievelingswoorden en gedichtjes uit haar hoofd leren. Het takenpakket van een secretaris is haar dan ook op het lijf geschreven.

Penningmeester: Coen kenter
Coen, 22, is de penningmeester. Hij gaat hard aan de slag met de autmatisering van zijn taken, om het niet alleen voor zichzelf,  maar ook voor alle volgende penningmeesters makkelijker te maken. Hij zet zo ook het it-penningmeesterschap voort (hai Kasper).Ook is Coen de enige echte officiele STUKtechnicus en gaat hij de techniekcommissie oprichten en begeleiden. Naast zijn bestuurstaken en master houdt coen zich bezig met 3d printen, gamen, vr, drones, video-editing en fotografie.

Commissaris Productie: Anna Perfors
De 22-jarige 
Anna zal komend jaar alles rondom de producties, lessenreeksen en de theatersportgroep in goede banen leiden. De liefde voor theater zit bij Anna heel diep en neemt dan ook een groot deel van haar bezigheden in beslag. Zo studeert ze theaterwetenschappen, liep ze vorig jaar stage in een theater en speelde en regisseerde ze eerdere jaren al bij STUK. Je mag bij Anna dan ook altijd aankloppen voor een advies over in welk stuk jij moet gaan spelen of een diepgaand gesprek over een voorstelling (of het leven). Naast een passie voor theater, heeft Anna ook een passie voor scouting en alles wat daarmee te maken heeft. Haar favoriete winkel is dan ook de Bever. Het toeval heeft besloten dat dit ook de afkorting is van BEstuursVERgadering, waardoor Anna nog meer uitkijkt naar het wekelijkse overleg met haar medebestuursleden.

Commissaris Extern (september 2020 – januari 2021): Margo van Hilvoorde

Oud-besturen

Bestuur III der STV STUK
"Hou het heel!"

bestuur3
Staand v.l.n.r.: Rick, Andrea, Leanne en Kasper
Liggend: Inge
Foto: Bas Cornelissen

Voorzitter: Leanne Heuwekemeijer
Secretaris: Andrea de Vries
Penningmeester: Kasper Nooteboom 
Commissaris Extern: Rick Morssink
Commissaris Productie: Inge Haselager

Bestuur II der STV STUK
''Nog een stukkie!''

V.l.n.r.: Samuel, Heleen, Sophia, Jaap en Jo anne
Foto: Kasper Nooteboom

Voorzitter: Sophia Gelpke
Penningmeester: Jaap Kruijt
Secretaris: Heleen Molthoff
Vice-voorzitter
: Samuel Spithorst
Commissaris Productie: Jo anne van den Bergh

Bestuur I der STV STUK
''Maak het STUK!''

Eerste bestuur der stv STUK
V.l.n.r.: Jaap, Heleen, Jo anne, Emma S, Sophia, Emma B, Samuel

Voorzitter: Sophia Gelpke
Penningmeester: Jaap Kruijt
Secretaris: Emma Blad
Vice-voorzitter
: Emma Somsen
Commissaris Extern
: Heleen Molthoff
Commissaris PR
: Samuel Spithorst
Commissaris Productie: Jo anne van den Bergh