Informatie introductie

Introductieweek

STUK begint dit collegejaar met een fantastische introductieweek. Tijdens deze leuke week heb je de kans om STUK beter te leren kennen. Deze week is puur bedoeld om kennis te maken met STUK; het is dus absoluut geen ontgroening. De week begint met een borrel op maandag. Dinsdag gaan we gezellig samen eten en donderdag is er een schittermagische theaterworkshop. We zouden het superleuk vinden als je langskomt als je wil kijken of STUK iets voor jou is! Ben je al lid? Dan ben je ook zeker welkom!

Hieronder vind je het schema van de introductieweek:

Op maandag 9 september gaan we vanaf 21:00 gezellig borrelen samen met de BIJco in Bar Josefien, te vinden aan Voorstraat 96, waar eerst Borrelbar Plank zat.

Hier heb je de kans om zowel potentiële mede-STUKkers te ontmoeten, als huidige leden te spreken en te ondervragen over hun ervaringen binnen STUK. Kom dus gezellig een biertje of een colaatje doen! En oh ja, toegang is helemaal gratis!

Je kan het Facebook-evenement hier bekijken.

Op dinsdag 10 september organiseert de Proloog een etentje in Buurthuis Rosa. Deze is te vinden aan Malakkastraat 6. We zullen om 18:30 beginnen. Wel moet je je even aanmelden zodat we weten voor hoeveel mensen we eten moeten regelen. Dat kan via dit formulier. De kosten van deze activiteit zullen €4 bedragen.

Je kan het Facebook-evenement hier bekijken.

Op donderdag 12 september organiseert de ACT een schittermagische stage fighting workshop. Een professionele regisseur zal uitleggen en leren hoe je echt nep moet vechten met je tegenspelers. Dit begint om 19:00 in Buurtcentrum Hart van Hoograven. Deze is te vinden aan ’t Goylaan 77. Hiervoor moet je je wel inschrijven, want er is een beperkt aantal plekken. Dit kan via dit formulier. De kosten voor deze activiteit bedragen €4.

Je kan het Facebook-evenement hier bekijken.