Introductie

Introductie

Als je interesse hebt om in januari halfjaars lid bij STUK te worden kan je je  hieronder inschrijven voor deelnamen aan de open activiteiten. Bij alle activiteiten wordt rekening gehouden met de dan geldende corona maatregelen. 

Nog vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar bestuur@stvstuk.nl of klik hier. 

Open activiteiten januari:

Wandel Je Wijs – 24 januari:

Op maandag 24 januari zal er een leuke open buiten activiteit plaatsvinden!

In kleine groepjes zal je buiten door middel van leuke vragen/opdrachten STUK en direct ook Utrecht leren kennen! Meer informatie krijg je bij inschrijving!

Je kan je hier inschrijven!

Wandel Je Wijs – ma 24 jan, 16:00u – 18:00u

 

 

Open Borrel – 25 januari:

Op dinsdag 25 januari organiseert onze borrelcommissie (de BIJco) een open borrel. Dit is de perfecte gelegenheid om alle STUKkers onder het genot van een drankje te leren kennen. Meer informatie krijg je bij inschrijving!

Je kan je hier inschrijven!

Open Borrel – di 25 jan, 20:30u – 23u.

 

 

STUK voor STUK week – 17 januari tot 23 januari:

Van maandag 17 januari tot en met zondag 23 januari vindt de STUK voor STUK week plaats. Dit is een week die in het teken staat van geld ophalen voor STUK door middel van leuke activiteiten. De hele week zullen verschillende STUKjes leuke online activiteiten neerzetten die variëren van een muziekquiz tot DnD uitproberen tot een danssessie. Aangezien dit ook een goede manier is om je mede-STUKkers te leren kennen, raden wij jullie zeker aan hier ook een kijkje te nemen. De exacte planning en kaartjes zijn hier te vinden! 

STUK voor STUK week– ma 17 jan tot zo 23 jan.

 

Buddy systeem: 

Er zal dit jaar gewerkt worden met een buddysysteem voor nieuwe halfjaars leden. Dit houdt in dat nieuwe leden kunnen worden gekoppeld aan oude leden, zodat de nieuwe leden de vereniging beter leren kennen. Een buddy is als het ware een maatje om een aanknopingspunt te hebben binnen de vereniging en makkelijker naar activiteiten of borrels te gaan. In de welkomstmail zal je hier na inschrijving meer informatie over ontvangen.